Satsa på att renovera din kakelugn

Att renovera din kakelugn kan vara ett sätt att återställa den till sin forna glans. Om du vill renovera en kakelugn så är det smart att vända dig till proffs inom detta. Du kan välja att anlita Norrköpings Kakelugnsmakeri. De är specialiserade på antika kakelugnar och eldstäder som behöver renoveras.

Det finns ju inget bättre än att tända upp i sin kakelugn så snart det blir höst och under vintern är den en riktigt bra extra värmekälla. Om din kakelugn inte fungerar som den ska, så är det värt att renovera den!

Renovering av kakelugnar

Norrköpings Kakelugnsmakeri är ett bra val om du vill renovera din kakelugn. De har även antika kakelugnar på lager om du inte har en egen, utan vill installera en. Du kan se en utställning av antika kakelugnar hos dem med, den är Sveriges största.

Hos Norrköpings Kakelugnsmakeri kan du hitta ett brett utbud av kakelugnar, som har olika former. Bland annat finns det runda kakelugnar, rektangulära kakelugnar samt kolonn. De säljer och installerar även nya gjutjärnskaminer.

Köp en kakelugn

Kanske det en gång i tiden har stått en kakelugn i ditt hem, men att den har rivits ut? Ett tag var det ju dessvärre modernt att riva dem! Men har du kvar skorstenen, så är det enkelt att installera in en ny. Då är det värt att välja en antik kakelugn, då dessa har en hög kvalitet samt att de är snygga att se på. Så vill du satsa på att återställa det som det en gång var, se till att ta kontakt med Norrköpings Kakelugnsmakeri.